غلبه بلغم - An Overview
غلبه بلغم - An Overview
Blog Article
برچسباخلاط چهارگانه ایزو ویزیت فصل پاییز مراقبت از پوست
پاسخ به سلام من ترشح پشت حلقم زیاده افسردگی اضطراب وسواس د سلام شمارتونو بگذارید راهنماییتون میکنم
انجام این تمرینات آسان نیست اما سخت و غیر ممکن هم نیست فقط نیاز به کمی تلاش و زمان دارد تا کم کم تحت کنترل قرار بگیرند.
منم از دوران بسیار سابق با مشکل خلط سینه و بینی مواجه هستم حالا ۳۰ سالم است و بسیار از این مشکل زنج میبرم لطفا بگوئیدچیکار کنم.
مجله پزشکی درمانکده / لیست مقالات روش زندگی سالم / غلبه بلغم چیست و راههای درمان آن کدامند؟
در رژیم رایگان برای بلغمیها بهتر است تا دمنوش بابونه به عنوان یک درمان مؤثر برای بلغم گنجانده شود. به طور کلی خواص بینظیر دمنوش بابونه سبب شده تا در بیشتر رژیمهای غذایی از این دمنوش پر فایده استفاده کنند.
سودا یکی از چهار خلطی اصلی هست که بدن ما از آن ها تشکیل شده است (صفرا، سودا، بلغم، دَم یا همان خون) هر کدام از این اخلاط وظایف بخصوصی دارند که موجب ادامه حیات ما هستند.
با سلام دوست عزیز تشخیص بیماری، تعیین مزاج و تجویز دارو باید توسط پزشک انجام شود.
باسلام دوست گرامی، خیر هرگز طبع بلغمی ( حتی ازدیاد آن) باعث دردهای این گونه نمی شود . نیاز است با مراجعه به پزشک به صورت صحیح به درمان خود بپردازید.
دمنوش سنبل الطیب به همراه بهار نارنج و لیمو عمانی بسیار مفید است.
پاسخ به زهرا من ۴۸ سالمه رفتم دکتر دارو گیاهی و تشخیصش بلغم بود بخاطر شکم و پهلو بزرگ از طرفی هم صبحا خلط پشت گلو دارم و اگرم سردی بخورم یا نفخ دار معدم شروع میکنه به تورم ورنج میبرم قبلا نداشتم در ضمن سنوگرافی انجام دادم گفتن کبد چرب دارم .یائسه هم شدم دوسال هست
چنانچه بلغم در بدن تجمع پیدا کند، طب سنتی استفاده از بادکش و روغن گرم را پیشنهاد مینماید. میتوان با انجام هفت جلسه بادکش به پاکسازی خون از بلغم کمک نمود و انواع درد و رنج ناشی از تجمع بلغم مزاج سوداوی را کاهش داد.
این داروی گیاهی از ترکیب عصاره ۴ گیاه آویشن، زنیان، مصطکی و سیاه دانه همراه با عسل تهیه شده است. این ترکیب در واقع یکی از معروفترین ترکیبات گیاهی توصیه شده در متون طب سنتی برای رفع بلغم بوده که شرکت نیاک با استاندارد کردن و استخراج مواد سمی از آن، محصولی ایمن و تاثیرگذار تهیه کرده است.
در علم مزاج شناسی افراد به صورت طبیعی ممکن است یکی از چهار طبع (چهار خلط) دم، صفرا، بلغم و سودا باشند؛ اما در اثر مصرف برخی از مواد غذایی ویا به دلیل سبک زندگی، ممکن است یکی از این خلطها در فرد افزایش پیدا کند و در نتیجه وضعیت سلامت فرد تغییر کند.