EXAMINE THIS REPORT ON سودا مزاجی

Examine This Report on سودا مزاجی

Examine This Report on سودا مزاجی

Blog Article

حذف روغن های صنعتی و جایگزین کردن آنها با روغن های طبیعی مانند روغن کنجد و زیتون.

ممنوعات غذایی در هنگام غلبه سودا انواع ترشی اعم از لبنیات، چاشنی و میوه جات، عدس، بادمجان، قهوه، دوغ، نوشابه، غذای مانده و فریز شده، تنهایی، لبنیات، پنیر و چای شیرین در صبحانه، غذاهای کارخانه ای حاوی نگهدارنده، آب خوردن قبل و بعد غذا به فاصله حداقل نیم ساعت

به نظرم سودا از عجیب ترین و مرموزترین اخلاط در بدن انسان هست که رابطه عجیبی با بیماریها دارد به این شکل که یک رابطه دو طرفه با مشکلات دارد! به طور مثال سودا باعث کم خوابی می شود اما از طرفی کم خوابی هم باعث تولید سودا در بدن خواهد شد.

دارچین بر روی کنترل و بهبود دیابت هم تأثیرات مثبتی داشته از این رو به افراد مبتلا به دیابت پیشنهاد می‌شود تا چای خود را با دارچین طعم دار کنند تا از این طریق میزان قند خون آن‌ها کنترل شود.

درمان مشکلات ناشی از افزایش اخلاط اربعه زمان‌بر بوده و مستلزم تغییر سبک زندگی است. اگر فکر می‌کنید تعادل این اخلاط در بدنتان برهم خورده است، می‌توانید از طریق سایت درمانکده از بهترین متخصصان طب سنتی و عمومی وقت بگیرید و به صورت آنلاین از طریق مشاوره با متخصص عمومی مشورت کنید.

شرکت تحقیقاتی پارسی طب تمام حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی پارسی طب می باشد، باز نشر مطالب فقط با ذکر نام سایت پارسی طب مجاز است

مصرف پنیر به همراه زیره یا سیاه دانه، گردو و عدم مصرف به صورت تنها

بهتر است بدانید خواص آرامش بخشی تنها یکی از مزایای این دمنوش پرخاصیت است و دمنوش گل گاو زبان هم از دیگر دمنوش‌های مناسب برای درمان بلغم محسوب می‌شود.

همچنین اگر شخص مبتلا به مشکلات و بیماری های سوداوی بوده و طی سالیان طولانی بنا به هر دلیلی در صدد درمان آن برنیامده باشد آن اخلاط عادی به مرور و به دلیل تجمع در بدن تبدیل به سودای سوخته خواهند شد.

زمانی که بلغم در یک فرد غلبه کند، احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها افزایش می‌یابد. این غلبه بلغم می‌تواند کل مزاج یک فرد را تحت تاثیر قرار داده و یا تنها یک اندام را مشکل‌دار کند. معمولاً افراد بلغمی مزاج، دچار مشکلات گوارشی مانند نفخ و سردی معده می‌شوند که با رعایت اصول تغذیه‌ای قابل رفع هستند.

افرا با مزا‌ج‌های مختلف به ورزش نیاز دارند اما این نیاز به ورزش در افراد بلغمی بیشتر دیده می‌شود و این مورد به دلیل مزاج آن‌ها است. برای افراد با مزاج بلغمی بیشتر انجام دادن ورزش‌های هوازی مناسب است. 

ورزش کردن یکی از بهترین فعالیت‌هایی است که هر شخص می‌تواند داشته باشد. جالب است بدانید ورزش مناسب می‌تواند برای غلبه بر بلغم نیز مؤثر باشد. در این خصوص مهم‌ترین سؤالی که مطرح می‌شود این است که برای غلبه بر بلغم از چه ورزش‌هایی استفاده کنیم؟ برای اینکه ورزش کردن شما مؤثر باشد باید علاوه بر توجه here به نوع ورزش انتخاب شده به شدت انجام و مدت زمان انجام آن نیز توجه داشته باشید.

پاسخ به  حسین موسوی سلام منم این مشکل داشتم مشکل از ریفلاکس معده هست احتمالا دکتر گوارش برید.

چطور مزاج سودا را به تعادل برگردانیم و سودای غیرطبیعی را از بدن بیرون کنیم؟

Report this page